Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PALEO ART NOUVEAU


Descriere

Hotelul este situat in una din cele mai pitoresti locatii ale insulei, Paleokastritsa. Statiunea este perfecta pentru cuplurile in cautarea unui loc romantic, relaxant cu privelisti deosebite, unice. Hotelul este construit in stil traditional grecesc si reuneste sub acelasi acoperis o atmosfera prietenoasa creata de mixul de nationalitati venite aici sa admire privelisti spectaculoase.

Localizare:

Hotelul Paleo Art Nouveau 4* este situat la cateva minute de plaja cu pietricele si nisip, la 22 Km de Corfu Town, capitala Insulei si la 23 Km de aeroport. La 200 m de hotel se gaseste un centru de scuba-diving, precum si taverne, restaurante, magazine si baruri la cateva minute de mers pe jos.

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: receptie, restaurant, snack bar, beach bar, lounge bar, 2 terase, seif.

Facilitati camere:

Camerele sunt spatioase, modern mobilate si dotate cu baie proprie cu dus, televizor, radio, telefon, mini-frigider (contra-cost), balcon, aer conditionat (contra- cost), seif (contra-cost), camerele triple au un pat pliant ca extra bed. Camerele hotelului ofera vedere la mare!!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.