Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DOM JOSE BEACH HOTEL

Descriere

ALGARVE Oceanul Atlantic
Descriere Program

Ziua 1 Bucuresti – Lisabona – Faro/Algarve
Prezentare pe Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 03.00 dimineata si imbarcare la cursa TAP Portugal TP723/1345 cu decolare la ora 05.05 spre Lisabona. Aterizare la Lisabona la ora locala 07.25. Trecere prin zona de tranzit a aeroportului din Lisabona si dupa verificarea portii de imbarcare, direct imbarcare la cursa TP1907 cu decolare spre Faro la ora 09.45. Aterizare la Faro la ora locala 10.30 si transfer la hotel. Cazare la Hotel Dom Jose 3* superior incepand cu ora 14.00, intalnire pentru prezentarea zonei si inscriere la excursiile optionale organizate de partenerul local, iar seara cina la hotel.
Ziua 2 Quarteira/Vilamoura – Excursie optionala la Faro Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau participare la excursia optionala de jumatate de zi (4h) la Faro, capitala provinciei Algarve, unde se face turul incepand cu arcul in stil Italian, cartierul vechi al orasului si catedrala considerata cea mai veche din Portugalia, cu o arhitectura in stiluri combinate ( intrarea nu este inclusa ). In piata din fata catedralei decorate cu un sir de portocali, se poate admira primaria orasului si vechiul palat episcopal. Se trece pe langa Manastirea”Nossa Senhora da Assuncao” si arcul “repausului” unde legenda spune ca regale Alfonso al III-lea a facut un popas dupa cucerirea orasului din mainile ocupatiei maure. Se acorda timp liber pentru cumparaturi pe strada pietonala St. Antonio. Pret de persoana min. 10 platitori cu insotitor roman si ghid local: 50 €. Seara, cina la hotel.
Ziua 3 Quarteira/Vilamoura – Excursie optionala de o zi la Lisabona
Mic dejun. Plecare foarte devreme la Lisanona-capitala Portugaliei. Se traverseaza Podul suspendat 25 Aprilie si se efectueaza turul panoramic al orasului Lisabona cu insotitor de grup roman/ghid local. Turul panoramic cuprinde o incursiune in Cartierul Belem cu cele mai frumoase monumente istorice din sec. XV-XVI, o scurta oprire la Turnul Belem – apartinand patrimoniului UNESCO si la Manastirea Sf Ieronim- capodopera a stilului „manuelin”. Se face un scurt popas pentru vizitarea manastirii si pentru a va cumpara o cafea si „pastel de nata” – desert traditional portughez a carui reteta a fost inventata in 1837, dupa care se ajunge in Cartierul Maur Alfama. Traseul trece prin pietele orasului: Praca Rossio, Praca Restauradores si Praca do Commercio, situata pe malul Estuarului Raului Tagus. La plecare din Lisabona se trece pe Podul Vasco da Gama. Pret de persoana min.10 platitori cu insotitor roman: 150 €. Seara, cina la hotel.
Ziua 4 Quarteira/Vilamoura – Excursie optionala de o zi - Algarve istoric
Mic dejun. Excursie optionala de o zi pentru a explora zona Algarve unde inca se simte prezenta civilizatiei romane si unde maurii si-au lasat amprenta. Se incepe cu vizita la Silves, vechea capitala maura, cu castelul si catedrala gotica din sec. al XII-lea.Se urca apoi muntii Monchique si se ajunge la Foia, cel mai inalt punct al zonei Algarve. Dupa o scurta pauza pentru fotografii se lasa timp liber pentru pranz(nu este inclus in pret). Se continua traseul cu frumosul oras Lagos, oras legat de descoperirile portugheze, renumit prin vechea piata de sclavi, prima din Europa. Puteti admira statuia lui Henric Navigatorul, biserica aurita St. Anton, fortareata si orasul vechi. Se continua drumul spre cel mai sud-vestic punct al Europei, denumit si „Capatul lumii”, Capul Sao Vincente. Puteti capta cele mai fantastice imagini ale coastei si Oceanului Atlantic si ale celui mai puternic far din Europa. Se trece prin Baleeira- port pescaresc si Fortaleza de Sagres – scoala de navigatie a lui Henric Navigatorul. Pret de persoana min.10 platitori cu insotitor roman: 75 €. Seara, cina la hotel.
Ziua 5 Quarteira/Vilamoura – Excursie optionala la Sevilla/Spania
Mic dejun. Timp liber sau propunem optional o excursie de o zi la Sevilla-Spania, capitala regiunii Andaluzia. Intemeiat de romani pe Raul Guadalquivir, orasul Sevilla este patronat de Sfanta Macarena si este cunoscut prin Catedrala ce adaposteste mormantul lui Cristofor Columb. Se pot admira: Turnul de Aur si Cartierul Santa Cruz si nu in ultimul rand sunt de admirat podurile ce traverseaza raul si zona expozitiei universale, Fortareata Alcazar din sec.X. Pret de persoana min.10 platitori: 150 €. Seara, retur la hotel si cina.
Ziua 6 Quarteira/Vilamoura
Mic dejun. Timp liber pt odihna si plaja daca timpul permite. Seara, cina la hotel.
Ziua 7 Quarteira/Vilamoura - Lisabona
Mic dejun. La ora 12.00 se eliberareaza camerele si se efectueaza transferal la aeroportul din Faro. Imbarcare la cursa TP1902 cu decolare la ora 16.50 spre Lisabona, unde se aterizeaza la 17.35 local.. Trecere prin zona de tranzit si imbarcare la cursa TAP PORTUGAL TP722/1344 cu decolare spre Bucuresti la ora locala 22:00.
Ziua 8 Bucuresti
Aterizare la Otopeni la ora 04:00 local.

Descriere Hotel

Hotel DOM JOSE BEACH 3* SUP
www.hoteldomjose.com
Localizare: este localizat in Quarteira- zona Algarve, in partea centrala a regiunii, pe faleza, la 20 de minute de Aeroportul International din Faro si 15 minute de Vilamoura – Monaco-ul Portugaliei, pe faleza, la plaja cu nisip fin a Oceanului Atlantic. Hotelul a fost renovat complet in 2011 si a fost desemnat in anul 2013, ca fiind cel mai bun hotel de 3 stele din Portugalia!
Facilitati hotel: dispune de piscina în aer liber cu terasa, restaurant, bar, Internet wireless (cu plata), serviciu de inchirieri auto, receptie deschisa nonstop, serviciu de schimb valutar, camera de bagaje, lounge/ cameră cu TV, spalatorie, serviciu zilnic de menaj, sali de conferinta si petreceri, seif, camere pentru nefumatori, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa.
Facilitati camere: dispune de 154 camere primitoare, mobilate modern si cu pardoseala de stejar dotate cu aparete de aer conditionat, TV LCD, telefon, seif, uscator de par. Tipurile de camere sunt: Deluxe Sea View, Deluxe city View, Superior Deluxe Sea View, Superior Deluxe city View.
Sport si divertisment: teren de tenis, teren de golf (in apropierea hotelului), windsurfing, ciclism, bowling, scufundari, calarie, teren de mini golf, spa & centru de wellness, masaj, plaja privata, inchirieri biciclete, cazino.

Conditie speciala

Pentru inscrieri la acest program este necesara transmiterea copiei documentului de calatorie, Carte de identitate sau Pasaport permanent. Mentionam ca trebuie obligatoriu documentul care va fi folosit de turist la imbarcarea la cursele TAP Portugal!

Conditii de realizare a grupului

GRUP MINIM: 20 Platitori.
Pentru 14-19 platitori se achita o diferenta de 25 €/persoana.

Conditii de inscriere si retragere

- Carte de identitate valabila sau pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii;
- La inscriere turistul achita 50% din valoarea excursiei, iar diferenta cu 15 zile inainte de data plecarii.
- Contravaloarea excursiei poate fi achitata in EURO sau RON la curs BNR din ziua platii + 2%, (coeficient de risc valutar) ;
- Conditiile de participare sunt prevazute in contractul de comercializare a pachetului de servicii si trebuie semnat obligatoriu la inscriere.
- ATENTIE Biletele de avion sunt nerambursabile si nemodificabile din momentul emiterii lor.
- Corectitudinea numelor si a datei de nastere intra in responsabilitatea agentiei/ agentului care a efectuat inscrierea, iar orice modificare de nume sau de data se taxeaza cu 25 €/modificare/persoana;
- Camerele sunt distribuite de receptie, iar cazarea in prima zi si predarea in ultima zi se va face in functie de politica orara a fiecarui hotel si functie de disponibilitatile de moment (in general cazare dupa ora 14:00 si predare pana in ora 12:00);
- Hotelierii solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex.mini bar/frigider, seif). Recomandam turistilor, ca in momentul cazarii in hotel, sa solicite la receptie detalii despre aceste costuri suplimentare; la unele hotelurile de 4 si 5 stele se solicita garantie numerar sau card, ce se restituie/deblocheaza la predarea camerei. Aceste sume se blocheaza pentru garantarea platii facilitatilor hotelului ;
- Categoria hotelului, a restaurantului si a mijloacelor de transport turistic, este cea acordata de ministerul de resort local;
- Tarifele excursiilor optionale sunt orientative; clientii nu sunt obligati sa le cumpere de la partenerul agentiei noastre (sunt doar recomandate ca servicii sigure); Plangerile si solutionarea acestora se fac doar pe perioada sejurului!
- Important! Pe destinatiile externe, mesele festive oferite cu ocazia unor evenimente sau sarbatori (Paste, Craciun, Revelion) sunt diferite de cele traditionale romanesti, atat ca meniu, cat si ca durata si divertisment.
- Tinuta decenta este obligatorie pentru orice cina servita la unul din restaurantele hotelului . Domnii au acces cu pantalon lung si incaltaminte inchisa (nu in pantalon scurt si papuci sau sandale), iar doamnele in tinuta eleganta.
- ATENTIE Verificati documentele necesare calatoriei inainte de plecare – carte de identitate (pentru tarile UE) sau pasaport valabil min. 6 luni de la data sosirii in tara ! Persoanele care detin alt tip de pasaport decat cel turistic (pasaport diplomatic etc) sunt rugate sa se intereseze in ce conditii pot calatori cu pasaportul pe care il detin. Documentele necesare calatoriei pentru minorii insotiti de un singur parinte sau nici unul le gasiti la www.politiadefrontiera.ro . Conform legislatiei in vigoare, copiii si infantii (pana la 14 ani) calatoresc DOAR CU PASAPORT !!!
- Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu; agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport sau a serviciilor suplimentare, in situatia in care acestea sunt impuse de terti (compania aeriana, unitatile de cazare) ; compania aeriana are dreptul de a modifica orarul de zbor, prin urmare, agentia noastra nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea mentionata in programul excursiei
- DOCUMENTELE DE CALATORIE (bilet/voucher/detalii program final) SE ELIBEREAZA CU O SAPTAMANA INAINTEA PLECARII!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.