Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

La Jabega Apartments


Descriere

Amplasare

Aparthotelul se află la doar 10 m de plaja cu nisip, direct în centrul orașului Fuengirola, într-un cartier dinamic cu magazine și locuri de divertisment. Diverse baruri, restaurante, magazine și cluburi de noapte se află direct în fața ușii, în plus există conexiune la mijloacele locale de transport în comun.

Dotări

Aparthotelul oferă 133 de apartamente pe 10 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră, în așa fel încât turiștii pot apela în mod flexibil la serviciile de check-in/check-out. O cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar se numără printre facilitățile hotelului. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Pe lângă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un chioșc cu ziare, un spațiu cu televizor și o bibliotecă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare (gratuit). Printre alte servicii se găsesc asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Bicicliștii pot folosi parcările pentru biciclete ale centrului de cazare. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.

Locul de cazare

Camerele sunt amenajate cu o sufragerie, o bucătărie și o baie, de asemenea, un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire contribuie la o atmosferă agreabilă. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. De asemenea, o chicinetă cu un frigider, un aragaz și un aparat pentru cafea/ceai sunt disponibile în mod standard. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Aparthotelul oferă camere pentru fumători.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, partide de golf, o sală de fitness, un spa și terapii prin masaj. În timpul liber, un program de recreere, o discotecă și un club de noapte oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant pentru nefumători, o sală de mese, o cafenea și un bar. Micul dejun, prânzul și o cină à la carte îmbie prin savori culinare și oferta diversificată de bucate. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări.

Carduri de credit

La locul de cazare se acceptă ca mijloc de plată Visa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.