Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Camari Garden Hotel Apartments


Descriere

Amplasare

Acest aparthotel se află la Rethymnon, la cca 65 de km de aeroportul Chania (CHQ).

Dotări

Aparthotelul cu aer condiționat oferă 42 de apartamente și 23 de garsoniere ce se află atât într-o clădire principlă cu 2-etaje cât și în 6 clădiri auxiliare. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Clienților locului de cazare le stau la dispoziție un seif, un schimb valutar, un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și un serviciu de spălătorie. În spațiile comune este disponibil WiFi. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Clienții pot cumpăra mici amintiri din concediu de la magazinele de suveniruri. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea aparthotelului. Bicicliștii au la dispoziție locuri de parcare pentru biciclete.

Locul de cazare

Camerele au un aparat de aer condiționat (contra cost) și un ventilator. În majoritatea camerelor se găsește un balcon. Opțional pot fi rezervate dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucurile de valoare pot fi depozitate în siguranță într-un seif pus la dispoziție contra cost. În chicinetă se găsesc un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, televizorul și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. Locul de cazare oferă 65 de camere de nefumători.

Sport/divertisment

Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. În ce privește timpul liber, aparthotelul mai oferă, pe lângă tenis de masă, și biliard contra cost. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Un mic dejun continental contribuie la un început de zi dinamic. La amiază și seara se servesc mâncăruri delicioase din meniu

Carduri de credit

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie