Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hampton By Hilton Dubai Al Barsha


Descriere

Hampton By Hilton Dubai Al Barsha se află în Dubai, la 2,4 km de plaja Sufouh și oferă cazare cu restaurant, parcare privată gratuită, piscină în aer liber și centru de fitness. Fiecare unitate de cazare a hotelului de 3 stele oferă vedere la oraș și WiFi gratuit. Oaspeții beneficiază de recepție cu program nonstop, lounge comun și serviciu de schimb valutar. (Vat) Rates are inclusive of 5% Value Added Tax starting from 01st January 2018. Check-in Time 15.00 hrs, Check-out Time 12.00 hrs.

Localizare
Mall of the Emirates este situat la 1,9 km, iar Turnul Burj Al Arab se află la 6 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Dubai, situat la 22 km de Hampton By Hilton Dubai Al Barsha.

Facilitati Hotel
Fiecare unitate de cazare a hotelului de 3 stele oferă vedere la oraș și WiFi gratuit. Oaspeții beneficiază de recepție cu program nonstop, lounge comun și serviciu de schimb valutar. Hampton By Hilton Dubai Al Barsha servește micul dejun tip bufet în fiecare dimineață.Hotelul are bar și zonă de afaceri.

Facilitati Camere
Toate camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, frigider, fierbător, duș, uscător de păr și birou. Fiecare cameră a hotelului oferă dulap și baie privată.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.