Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hilton Garden Inn Ras Al Khaimah


Descriere

Hilton Garden Inn Ras Al Khaimah este situat in zona Al Nakheel, langă golf, la doar cațiva pași de zona de comerț liber și centrul de expoziții RAK. De asemenea, hotelul se află la o scurtă plimbare de 2 mari centre comerciale, precum și de piețele și atracțiile istorice din centrul vechi din Emirate.

Camerele de la Hilton Garden Inn Ras Al Khaimah au decor modern și o zonă de relaxare spațioasă. Toate camerele sunt dotate cu scaune ergonomice și paturi cu pluș.

După un somn bun, oaspeții iși pot incepe ziua cu un mic dejun delicios de tip bufet, cu preparate din ouă, servite la comandă și clătite americane. Perfect pentru o masă relaxantă, Garden Grille and Bar oferă preparate din bucătăria internațională pentru pranz și cină. După o zi lungă, oaspeții se pot relaxa cu un cocktail in lounge sau pot cumpăra gustări, băuturi și alte produse de voiaj la The Shop. Room service este disponibil non-stop, fiind ideal pentru cei care doresc o masă seara tarziu.

Hilton Garden Inn Ras Al Khaimah este situat la 25 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Ras Al Khaimah, iar Aeroportul Internațional Dubai se află la o călătorie de 70 de minute.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie