Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rove City Centre


Descriere

Situat la doar 7 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional din Dubai și la 20 de minute de mers cu mașina de Dubai Mall, Rove City Centre oferă o piscină în aer liber deschisă pe toată durata anului, precum și un centru de fitness. Oaspeții pot lua masa la restaurantul The Daily, deschis pe tot parcursul zilei. Accesul la internet WiFi este gratuit în toate zonele. Proprietatea oferă un magazin deschis non-stop și o mașină de spălat cu monede.

Localizare
Fântâna din Dubai, Burj Khalifa și Mallul Dubai sunt toate la 10 km de centrul orașului Rove. La hotel există o parcare gratuită.

Facilitati Hotel
Veți găsi o recepție deschisă 24 de ore pe zi la proprietate. Bucurați-vă de o gamă largă de mâncăruri gustoase de la o varietate de bucătării internaționale de la The Daily.

Facilitati Camere
Fiecare cameră spațioasă de la acest hotel de 270 de camere este dotată cu aer condiționat și are o zonă de relaxare cu TV cu ecran plat. Camerele comunicante sunt disponibile la cerere. Veți găsi facilități de cafea în cameră. Facilitățile suplimentare includ un uscător de păr. Toate camerele au o baie privată dotată cu duș cu efect de ploaie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.