Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Three Corners Sunny Beach Resort


Descriere



Localizare

Hotelul are o locatie excelenta pe malul marii in Hurghada. Aeroportul se afla la aproximativ 20 de minute de mers cu masina, iar la 10 minute de complex se afla centrul orasului Hurghada, cu viata de noapte animata si cultura sa bogata.

Facilitati hotel

În incinta hotelului exista 3 restaurante, printre care restaurantul principal ce organizeaza seri tematice, cu preparate din intreaga lume, restaurantul de pe plaja oferapranzuri usoare, 3 baruri, piscina in aer liber amenajata cu sezlonguri si umbrele de soare, club thematic pentru copii, teren de joaca pentru copii, internet Wi-Fi contra cost, snorkelling, tenis de masa, centru SPA, program complet de animatie pe tot parcursul saptamanii, cu o serie de activitati de divertisment si sportive.

Facilitati camere

Camerele sunt spatioase si luminoase, dotate TV cu ecran LCD cu canale prin satelit, internet Wi-Fi contra cost, balcon privat cu vedere la gradinile cu flori, piscine sau Marea Roşie, aer conditionat si grup sanitar propriu dotat cu articole de toaleta si uscator de par.

Activitati/Divertisment

Pentru petrecerea timpului liber hotelul ofera diferite programe de animatie in timpul zilei si seara, muzica live. Pentru pasionatii de sport, acestia pot practica polo, volei pe plaja, aerobic, darts, tenis de masa, fitness, yoga,masaj. Contra cost: biliard, inchiriere biciclete, plimbare cu camila, surfing, echitatie, golf, club de scufundari si snorkeling. Hotelul are 2 piscine exterioare, incalzite pe timpul iernii si Waterpark cu tobogane pentru copii si adulti. Plaja este privata, iar  sezlongurile, umbrelutele si prosoapele sunt gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.