Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat intr-o zonă linistită din Kușadasi, Omer Holiday Resort oferă plajă privată si 2 restaurante cu vedere la mare. Acesta are baie turcească, saună și camere cu aer condiționat și TV prin satelit. Hotelul oferă o piscină mare cu tobogane, umbrele, șezlonguri și perne.

Amenajate in culori pastelate, camerele de la Omer Holiday oferă baie de marmură cu uscător de păr. Toate camerele au balcon sau patio, iar unele camere au si cadă spa.

Restaurantul Marine si restaurantul à la carte Yelken servesc preparate din peste, italiene si mexicane. Oaspetii pot savura o băutură sau o gustare la barurile de pe plajă si de la piscină. De asemenea, cafeneaua Ottoman oferă băuturi. Băuturi, mancăruri ușoare, prăjituri și o varietate de gustări sunt servite pe tot parcursul zilei.

Oaspetii pot să viziteze centrul de fitness sau să joace tenis la Omer Holiday. Echipa de divertisment a hotelului oferă spectacole in fiecare zinoapte si există, de asemenea, o discotecă la hotel. Oaspeții se pot bucura de o zi pe plajă, dotată cu umbrele, șezlonguri și perne. Prosoape de plajă sunt oferite pentru confortul dumneavoastră. De asemenea, la proprietate există facilități de baschet și volei pe plajă. Personalul prietenos de la Mini Club va fi fericit să distreze copiii cu activități și jocuri. Un loc de joacă este disponibil la proprietate.

Vă puteți relaxa la baia turcească și sauna hotelului, cu rezervarea. Aveți la dispoziție o varietate de tratamente de infrumusețare și masaj terapeutic, la un cost suplimentar.

Omer Holiday este la numai 5 km de centrul orașului Kușadasi, iar orașul antic Efes se află la 26 km. Pamukkale este la 189 km, cu travertinele sale frumoase. Aeroportul Izmir Adnan Menderes se află la 80 km de proprietate, iar aeroportul Bodrum Milas este la 119 km. Proprietatea asigură parcare gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie