Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Acest complex de la malul mării se află la cativa pasi de o plajă de nisip cu steag albastru, avand vedere la golful Tusan. Proprietatea are 2 piscine in aer liber si un parc acvatic pentru copii si oferă camere cu aer conditionat si balcon cu vedere la Marea Egee. In intreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Camerele de la Tusan Beach Resort au mobilier modern si baie privată. Acestea includ cutie de valori si TV prin satelit.

Acest complex all-inclusive oferă toate mesele in stil bufet. De asemenea, oferă o varietate de optiuni culinare internationale. Restaurantul Lykia serveste fructe de mare si kebab turcesc. Restaurantul in aer liber Zeugma are vedere la mare si serveste specialităti regionale preparate din ingrediente locale proaspete.

Pe tot parcursul zilei se oferă gratuit băuturi răcoritoare si băuturi alcoolice locale. Zilnic este oferit ceaiul de la ora 5. De asemenea, există un snack bar de noapte deschis pană dimineata devreme, care serveste preparate de tip continental, supe si micul dejun.

Se oferă gratuit saltele de sezlong pentru piscină si plajă. Beach Resort include un centru spa care oferă masaje relaxante. Facilitătile spa sunt disponibile la un cost suplimentar.

Casa Sfintei Fecioare se află la 21 km de proprietate, iar strada cu baruri din Kusadasi este la 6 km. Tusan Beach Resort se află la 76 km de Aeroportul İzmir Adnan Menderes. Hotelul oferă receptie cu program nonstop si parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie