Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa


Descriere

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa de lux se află pe insula privată Furanafushi, în Atolul Male Nord din Maldive, cu nisip alb, ape cristaline și apus de soare superb. Booking: 8.7 FABULOS

Localizare

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa este o proprietate luxoasă aflată pe insula privată Furanafushi, cu nisip alb, ape cristaline şi apus de soare auriu.

La Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa se poate ajunge cu șalupa de la Aeroportul Internațional Ibrahim Nasir în aproximativ 25 de minute.

Facilitati Hotel

Feast All-day Dining şi restaurantul în aer liber Sand Coast oferă preparate internaţionale. Se poate lua masa și la Sea Salt - Beach Grill care oferă fripturi şi fructe de mare, precum și la Baan Thai, care serveşte preparate thailandeze. Barul Anchorage, barul Drifters Sports şi barul de pe plajă servesc băuturi.

Pentru a se relaxa, oaspeţii pot juca tenis de masă şi de câmp. Complexul pune la dispoziție, de asemenea, un birou de turism şi servicii de spălătorie. Există și 7 localuri unde se poate lua masa și o piscină în aer liber cu apă dulce, iar la centrul de fitness se organizează cursuri de yoga. De asemenea, sunt disponibile facilităţi de sporturi nautice şi un centru de scufundări.
Shine Spa for Sheraton oferă diverse tratamente, precum cele faciale şi cele corporale complete. Proprietatea organizează o cină festivă gratuită de Revelion. Accesul la conexiunea WiFi este disponibil gratuit în toate zonele.

Facilitati Camere

Toate camerele îmbină decorul tradiţional din Maldive cu mobilierul modern și au aer condiţionat şi vedere la grădină, la plajă sau la mare. Camerele includ un TV cu ecran plat şi un minibar. Băile private sunt dotate cu duș și cadă. Serviciul de room service este disponibil nonstop.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.