Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la S'Arenal la cca 800 de m de plajă, in centrul stațiunii S'Arenal și la atracțiile turistice se ajunge in aproximativ 800 de m. Pană la aeroportul Mallorca - Palma de Mallorca (PMI) sunt aproximativ 7 km.

Dotări

Hotelul oferă 124 de camere de nefumători pe 4 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Obiectele de valoare pot fi păstrate in siguranță in seiful hotelului. In spațiile comune poate fi folosită conexiunea la internet (contra cost). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Unitatea de cazare dispune de o serie de facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de ingrijire a bebelușilor contra cost, un serviciu de inchiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de inchiriere de biciclete (contra cost), de asemenea, sunt disponibile și locuri de parcare pentru biciclete contra cost.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat, incălzire reglabilă la nivel central și ventilatorul creează o atmosferă plăcută in camere. Paturile pentru copii sunt puse la dispoziție gratuit. Un birou și, cu taxă, un seif stau de asemenea la dispoziție. Echiparea este completată de acces la internet și canale prin satelit. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu o zonă pentru copii invită la o baie plăcută și relaxantă. De asemenea, pot fi utilizate șezlongurile de pe terasă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu boccia, aqua-fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts și aerobic. Echipa de animatori a unității de cazare propune programe de divertisment pentru copii și adulți. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant pentru nefumători, un bar și un lobby bar. Un bufet delicios și bogat iși așteaptă clienții la micul dejun, pranz și cină.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie