Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Julian Club Hotel are camere si apartamente in stil complex si se află la numai 1,5 km de centrul orasului Marmaris. Acesta oferă unităti de cazare cu balcon, 2 piscine in aer liber si un program variat de divertisment.

Toate camerele de la Julian Club sunt dotate cu aer condiționat și TV LCD. Apartamentele au o chicinetă cu frigider și cuptor cu microunde.

Oaspeții de la Julian Club se pot relaxa langă piscină, pe șezlonguri, pot incerca toboganul sau pot practica polo pe apă sau gimnastică aerobică in apă. De asemenea, proprietatea are facilităti de darts și biliard. Echipa de divertisment a hotelului asistă la organizarea competitiilor sportive si oferă zilnic programe de divertisment. De asemenea, este disponibil si un mini-club pentru oaspeții mai tineri.

Restaurantele de la Julian Club servesc mese variate tip bufet, care includ preparate turcesti și internaționale. De asemenea, sunt disponibile un bar langă piscină si un snack bar, care oferă băuturi răcoritoare.

Julian se află la numai 1,5 km de centrul orasului Marmaris, unde veti găsi diverse magazine, baruri și zone cu viață de noapte. Portul si plaja din Marmaris sunt situate la numai 2 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie