Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filoxenia Hotel Tholos


Descriere

Amplasare

Acest aparthotel se află intr-un cartier liniștit in Theologos.

Dotări

Aparthotelul iși intampină clienții cu ospitalitate intr-o unitate de 3 etaje cu un lift și 31 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice intrebare. Locul de cazare dispune de o cameră de bagaje, de un spațiu cu televizor, de o bibliotecă, de un serviciu de spălătorie și curățătorie, de o spălătorie de tip self-service și de o zonă pentru fumători. In spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. Aparthotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. O parcare (gratuit) este disponibilă in funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală.

Locul de cazare

In camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de incălzire. Clienții se pot relaxa de minune pe balcon sau pe terasă. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. In plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucrurile de valoare pot fi păstrate in siguranță intr-un seif. Datorită unui frigider, unui aragaz, unui aparat pentru cafea/ceai și unui congelator, chicineta este bine echipată pentru cei ce se aprovizionează singuri. Un telefon și WiFi creează confort optim. In baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.

Sport/divertisment

Complexul de piscine cu 3 piscine in aer liber și bazine pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă sau antrenament acvatic regulat. Clienții iși pot savura concediul pe terasa insorită cu șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu minigolf, tenis de masă, biliard și un spa. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese, o cafenea și un bar. Zilnic sunt servite un mic dejun și o cină.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie