Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Memento Hotel Apartments Alexander


Descriere

Hotel Apartments Alexander este o proprietate de familie, foarte bine intretinuta, cu renovare la fiecare inceput de sezon.

Localizare

Este situat în stațiunea Paralia Katerini, la 150 m distanță de plajă. Distanța până la cel mai apropiat aeroport este de 100 km.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de recepție, terasă, lobby. În imediata vecinătate se află magazine de unde vă puteți aproviziona la prețuri foarte bune, iar în stațiune se găsesc nenumarate restaurante, taverne și baruri. Hotelul oferă servicii de self-catering ; Self-catering: Auto-gospodărire (fără servicii de masă și întreținere). Opţional se poate alege una din variantele de masă: mic dejun, prânz sau cină, mese care se vor servi la tavernă.

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, TV, minifrigider (gratuit), chicinetă dotată cu veselă necesară, aer condiționat (opțional, 7 euro/ cameră/ zi), balcon sau terasă. Camerele au o suprafață de 17-20 mp. Prosoapele nu sunt incluse. Tip camere: Standard – hotel app. Alexander este situat pe 3 etaje. Posibilitate cazare in camere pana la 3 persoane.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie