Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Locul de cazare se află la cca 15 km de plajă, într-o zonă centrală în Imerovigli.

Dotări

Clienții vor găsi o ambianță plăcută în cele 5 camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Serviciile disponibile includ o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de închiriat mașini, un serviciu de transfer, room service 24h, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. Pot fi solicitate paturi suplimentare. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Mai sunt disponibile și un frigider și un minifrigider. Un telefon, canale prin satelit, un DVD player și WiFi (gratuit) creează confort optim. În spațiul de cazare clienții au la dispoziție papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și o cadă cu hidromasaj. Un uscător de păr și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi.

Sport/divertisment

Un program de sport și de divertisment oferă posibilitatea de a petrece timpul liber în mod flexibil. Piscina exterioară se potrivește perfect pentru odihnă activă sau antrenament acvatic regulat. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Alți organizatori mai oferă și o sală de fitness și terapii prin masaj. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie