Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aurora Oriental Resort


Descriere

Amplasare

Resortul, ideal pentru turiști de la plajă, turiști activi și turiști care fac sport, familii și celibatari, se află la Nabq la aproximativ 400 de m de plajă, până în centru sunt cca 2 km.

Dotări

În anul 2022 resortul a fost modernizat. Clienții au la dispoziție 6 Suite Junior, 2 suite și 380 de camere duble într-o clădire principală cu 3 etaje și 3 clădiri auxiliare. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Clienții resortului primesc o băutură de bun venit. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o garderobă, o cameră de bagaje, un seif, un bancomat și un automat de băuturi răcoritoare. În spațiile comune este disponibil WiFi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și un magazin de suveniruri și în alte magazine. Printre celelalte facilități ale complexului de vacanță se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, asistență medicală, un serviciu de transfer, room service 24h contra cost, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un medic de la hotel. În spațiul pentru afaceri stau la dispoziție un proiector și un flipchart/markere. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni poate fi folosită sala de conferință.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Clienții se pot relaxa de minune pe balcon sau pe terasă. Camerele au o canapea. Pot fi solicitate paturi suplimentare sau paturi pentru copii după caz. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În plus, clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. În băi există o cadă. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Locul de cazare oferă 380 de camere de nefumători.

Sport/divertisment

Complexul de piscine cu 3 piscine exterioare (gratuit) și 2 bazine cu apă de mică adâncime pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic regulat. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Resortul oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu tenis, boccia, volei de plajă, volei, baschet și tir cu arcul. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum windsurfing, kitesurfing, catamaran, scufundări subacvatice și aerobic în apă. Plimbări cu banana, caiac și snorkelling sunt organizate de ofertanți terți. La locul de cazare cu o sală de fitness, biliard, un joc de darts, squash, yoga și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. Resortul oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, un hamam, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, terapii anti-îmbătrânire. În timpul liber, un miniclub, muzică live și o discotecă oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind 2 restaurante, o sală pentru micul dejun, un bar, un lobby bar și un bar cu pian. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Printre ofertele speciale pentru turiștii all inclusive se numără live cooking, meniuri pentru copii și mâncare vegană. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice, mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. Lista de băuturi cuprinde diverse băuturi alcoolice și nealcoolice ca mărci internaționale.

Carduri de credit

Resortul acceptă ca mijloace de plată carduri de credit uzuale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie