Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VERGINIA SHARM RESORT & AQUAPARK


Descriere

Situat într-o zonă liniștită din Sharm El Sheikh, Verginia Sharm Resort & Aqua Park pune la dispoziție o piscină mare, cu o cascadă și fântâni, precum și un centru spa. Proprietatea oferă servicii gratuite de transfer de la/la golful Naama.

Localizare
Aeroportul internațional Sharm el Sheikh este situat la numai 15 minute cu mașina.Recifurile de corali din parcul naţional Ras Mohamed se află la 65 km de Verginia.

Facilitati Hotel
Printre facilitățile hotelului se numără o sală de sport, unde oaspeții se pot antrena. După aceea, vă puteţi relaxa la clubul de sănătate, care oferă cadă spa, hamam și saună.Verginia Sharm Resort & Aqua Park pune la dispoziție un centru de scufundări, care oferă oaspeților posibilitatea de a explora peisajul subacvatic și fauna magnifică din Marea Roșie . Oaspeţii mai tineri se pot juca în siguranță în piscina pentru copii.Pe tot parcursul zilei, o echipă profesionistă de animatori organizează programe de divertisment pentru copii. Seara, în amfiteatrul hotelului au loc spectacole de animaţie live.Proprietatea pune la dispoziţie 2 restaurante care servesc o varietate de mâncăruri, printre care specialităţi internaţionale şi orientale şi preparate din fructe de mare. Barul Ghadamas oferă muzică live şi cocktailuri.

Facilitati Camere
 Fiecare unitate de cazare este dotată cu aer condiţionat, TV prin satelit, minibar şi WiFi gratuit.Camerele au balcon, iar suitele oferă vedere la piscină şi la palmieri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.