Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Xperience Kiroseiz Parkland


Descriere



Localizare

Această proprietate este la 12 minute pe jos față de plajă. Situat la 1 km de golful pitoresc Naama. Golful Naama, cu promenada sa, se află la 1 km de Xperience Kiroseiz Parkland. Aeroportul internațional Sharm El Sheikh este la 6 km cu mașina. Complexul oferă serviciul gratuit de transfer cu autobuzul de la/la promenada din Golful Naama.

Facilitati Hotel

acest complex all-inclusive oferă un parc acvatic, cu 6 piscine, inclusiv 2 încălzite. Operează un transfer gratuit către o plajă privată de la Marea Roşie. Oaspeţii se pot relaxa pe şezlongurile din jurul piscinei sau pot face baie pentru a se răcori. Secţiunea separată pentru copii are tobogane. La spa, sunt oferite masaje de relaxare, împreună cu o cadă cu hidromasaj și saună.

Facilităţile active de agrement includ un teren de tenis şi o sală de gimnastică bine echipată. Există, de asemenea, o sală de jocuri cu masă de tenis, darts şi biliard. Concept all-inclusive Premium nonstop.

Hotelul are 2 bufete și 1 restaurant à la carte, precum și 4 baruri care servesc băuturi alcoolice și gustări. Pentru divertismentul pe timp de noapte, acesta oferă un club de noapte.

Facilitati Camere

Toate camerele cu aer condiţionat de la Xperience Kiroseiz Parkland sunt dotate cu mobilier modern. Acestea au balcon privat sau terasă cu vedere la piscină sau la grădină. Reaprovizionarea gratuită a minibarului din cameră este oferită o dată pe sejur ..

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Room Service
Transfer aeroport
Piscina exterioara
Fitness
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Wi-fi / Wireless Lan
Recepție 24h