Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue Sea Costa Jardin


Descriere

Amplasare

Ideal pentru familii acest aparthotel din categoria de primă clasă se află într-o zonă liniștită, la Puerto de la Cruz la cam 2 km de mare, la punctele de atracție turistică se ajunge în aproximativ 2 km. În imediata apropiere se află diverse cluburi de noapte, baruri, locuri de făcut cumpărături și restaurante. Cel mai apropiat aeroport este Tenerife - Norte-Los Rodeos (TFN), distanța este de aproximativ 26 de km.

Dotări

Aparthotelul oferă 9 Suite Junior, 20 de camere single și 219 camere duble pe 5 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. O garderobă, o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar se numără printre facilitățile hotelului. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale aparthotelului se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, asistență medicală, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă (contra cost).

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat, un sistem de încălzire și un ventilator creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Un telefon cu apelare directă, televizorul, radioul și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și o cadă cu hidromasaj. Un uscător de păr și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. În plus, clienții au la dispoziție articole de cosmetică în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Hotelul oferă 248 de camere de nefumători și camere pentru fumători.

Sport/divertisment

În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Relaxare agreabilă în cada cu hidromasaj, distracție pe toboganul de apă și băuturi răcoritoare la barul piscinei – clienții vor descoperi cât de mult se pot distra în apă. Sunt disponibile o terasă însorită, șezlonguri și umbrele. Locul de cazare oferă un program de sport în aer liber cu tenis, boccia, volei, minigolf și tir cu arcul și contra cost ciclism/ciclism montan. Iubitorilor sporturilor de apă li se oferă aqua-fitness. Aparthotelul oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu tenis de masă, un joc de darts, gimnastică și aerobic, iar contra cost biliard. Hotelul propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, un hamam, un salon de înfrumusețare, hidroterapie și un solariu, și, contra unei taxe suplimentare - o saună, o baie de aburi și terapii prin masaj. Cei mari și și cei mici au posibilitatea de a-și face șederea mai interesantă prin programele de divertisment. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: o cafenea și un bar. Clienților le stă la dispoziție un restaurant pentru nefumători cu aer condiționat, cu scaune înalte pentru copii și o zonă separată pentru nefumători. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi, la prânz și cină clienții se servesc de la bufetul bogat. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare dietetice. Suplimentar sunt disponibile oferte speciale de masă și gustări. Bucătari foarte talentați pregătesc bucate delicioase în timpul unor reprezentații de gătit. Stau la dispoziție băuturi nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie