Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel se află la Kalamaki, la cca 12 km de plaja cu nisip.

Dotări

Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Hotelul dispune de o cameră de bagaje și de un seif. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca gratuit in parcarea unității de cazare.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de incălzire creează o atmosferă plăcută in camere. Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce oferă mai mult spațiu de odihnă și relaxare pe timpul șederii. In plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucrurile de valoare pot fi păstrate in siguranță intr-un seif. Mai sunt disponibile și un frigider și un minifrigider. Echiparea este completată de un telefon, un televizor și WiFi (contra cost). In baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.

Sport/divertisment

Clienții iși pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. Piscina exterioară garantează răcorire și inviorare. Clienții iși pot savura concediul pe terasa insorită cu șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Un joc de darts in interior ii păstrează in formă pe clienții locului de cazare. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală pentru micul dejun și un bar. Un mic dejun delicios dă energie pentru intreaga zi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie