Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Pensiunea Brandeberg este o locatie child-friendly si ii asteapta pe cei mici cu un spatiu amenajat special pentru joaca in aer liber. Pentru ei s-a construit un adevarat parc de distractii dotat cu tot ceea ce este nevoie pentru a consuma energia celor mici: leagane (atat pentru bebelusi cat si pentru juniori), tobogane, balansoare, groapa cu nisip.
Spatiul larg din jurul pensiunii le permite nazdravanilor sa exploreze, sa alerge in voie, si sa se bucure de o portie sanatoasa de aer curat.
Pensiunea Brandeberg este un loc dedicat tuturor, indiferent de varsta.
Camerele dispun de suprafete generoase si luminozitate naturala. Camera DOUBLE are o suprafata de 20mp, camera DOUBLE DELUXE dispune de o suprafata de 38mp, iar APARTAMENTUL dispune de o suprafata de 40mp
spatii de cazare cu grupuri sanitare proprii, internet wireless gratuit, TV LCD, restaurant, sala de conferinte, sala de billiard, tenis de masa, locuri de joaca pentru copii.
Restaurantul Brandeberg, cu o capacitate de 90 de locuri si o terasa de 100 locuri, este deschis in fiecare zi intre orele 08:30 - 23:00.
Pentru evenimente de training, team building si conferinte se vor face tarife speciale pentru toate serviciile solicitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.