Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Profil: Confort si relaxare

Localizare: Hotelul se afla localizat in zona Acapulco, la aproximativ 150 metri fata de plaja si foarte aproape de cele dou sanatorii balneare Grand si Efosan

Descriere: Hotelul a fost complet renovat in 2019 si ofera posibilitatea petrecerii unui sejur intr-un cadru rafinat, remarcandu-se prin dotarile moderne dar mai ales prin serviciile de calitate si grija permanenta pentru confortul oaspetilor.acesta fiind amenajat confortabil si elegant cu mobila si accesorii de top. Camerele standard din incinta Hotelului Rhodos Eforie Nord sunt dotate cu aer conditionat, baie proprie cu cabina dus si uscator par, TV LCD cu cablu, minibar, internet, telefon acces in camera pe baza de card, mobilier nou, mocheta, balcoane.Camerele duble superioare au aceleasi dotari ca si cele standard, insa sunt pozitionate in corpul nou construit.
Hotelul Rhodos dispune de internet, parcare, aer conditionat si balcon.



Camere:
Hotelul este alcatuit din doua corpuri cu 65 spatii de cazare (39 camere duble standard, 14 duble superioare si 12 triple. Acestea au aceleasi dotari, dar sunt pozitionate in corpuri diferite.
- Camerele standard din incinta Hotelului Rhodos Eforie Nord sunt dotate cu: aer conditionat, baie proprie cu cabina dus si uscator par, TV LCD cu cablu, minibar, internet, telefon acces in camera pe baza de card, mobilier nou, mocheta, balcoane.
- Camerele duble superioare au aceleasi dotari ca si cele standard, insa sunt pozitionate in corpul nou construit.
- Camerele triple au in dotare un pat matrimonial si un pat de o persoana.

Restaurant: In sezonul 2022 ca micul dejun se va servi la Restaurant
Acapulco (aflat la 2 minute de mers pe jos) si nu este obligatoriu . Pentru cei care doresc servicii de masa complete, ele se pot obtine sub forma de bonuri valorice.



Servicii gratuite: parcare, internet wireless pe
holuri si in receptie, informatii turistice, trezirea turistilor la cerere



Servicii cu plata: convorbiri telefonice, copiere
documente, transmitere fax



Facilitati copii:
- In camera cu 2 adulti:- 0-6.99 ani, 1 copil beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun (in cazul in care adultii opteaza pentru acesta), fara pat suplimentar, iar al doilea copil achita 50% din tariful unui loc de cazare, cu pat suplimentar;
- 7-11.99 ani, 1 copil beneficiaza de gratuitate la cazare, dar achita valoarea micului dejun, iar al doilea achita 50% din tariful unui loc de cazare, cu pat suplimentar;
- peste 12 ani sau al treilea adult, achita 50% din tariful unui loc de cazare, cu pat suplimentar si mic dejun integral..
Se accepta un singur pat suplimentar in camera dubla.
IN CAMERELE SUPERIOR NU SE ACCEPTA PAT SUPLIMENTAR!

Incepand cu sezonul 2022 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 3 lei/persoana/zi, conform HCL. 325/17.12.2021. Persoanele cu dizabilitati si copiii sub 14 ani sunt scutiti de la plata acestei taxe.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie