Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Scor Booking.com: 7.9 Foarte bine Hotelul Akrathos Beach este situat în satul Ouranoupoli, Grecia, inconjurat de verdeata din zona Muntelui Athos. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul Akrathos Beach de 4 stele se afla in satul Ouranoupoli din Grecia, la 120 de km de Aeroportul din Salonic. Ouranoupolis combina frumusetile montane cu cele ale marii Egee, unde se pot face activitati precum pescuitul sau inotul pe plajele exotice de aici, drumetii pe munte, dar si o croaziera in jurul Muntelui Athos cu feribotul.

Facilitati hotel

Proprietatea dispune de o parcare privata, wi-fi gratuit, zona de plaja privata (contra cost), terasa, gradina, cafenea, bar, restaurant, servicii de curatatorie, spalatorie, calcatorie (contra cost), seif, piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele, piscina pentru copii, sala de fitness, transfer aeroport ( contra cost), receptie deschisa nonstop, room service.

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, grup sanitar propriu, uscator de par, balcon, frigider, camere de familie cu minichicineta, menaj zilnic.

Sport & divertisment

Sala de fitness, masa de biliard (contra cost), camera de jocuri, teren de tenis, masa de tenis, biblioteca, animatori, seri cu cina tematica, activitati in afara locatiei la cost suplimentar, precum scufundari, caiac, pescuit, calarie, snorkelling, tururi cu bicicleta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie