Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANTHEMUS SEA BEACH HOTEL & SPA


Descriere

Scor Booking.com: 9.2 Superb Hotelul se intinde pe o suprafata de 38.000 mp, intru-un golf pitoresc si linistit de pe Coasta Elia a peninsului Sithonia, pe o plaja de nisip premiata cu Blue Flag. Microbusul hotelului face transfer la Neos Marmaras sau Nikiti in fiecare zi, cu exceptia duminicilor. Recomandat celor care isi doresc o vacanta linistita, sau familiilor cu copii. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul se afla intr-un golf, pe o plaja cu nisip, pe Coasta Elia a peninsulei Sithonia. Aeroportul din Salonic este la 95 km, statiunea cosmopolita Neos Marmaras este la 7 km, iar Nikiti la 12 km. In ambele statiuni se gasesc magazine, restaurante si taverne, baruri si cafenele.Microbusul hotelului face zilnic transfer in aceste doua statiuni (mai putin duminica).

Facilitati hotel

Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: receptie 24h, depozitarea bagajelor, mini market, magazine, inchiriere masini si biciclete, lift, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, room service, spalatorie, calcatorie, animatie, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si pe plaja, scufundari (contra cost), darts, karaoke, tenis de masa, sala de jocuri, teren de tenis, loc de joaca pentru copii, acces gratuit la internet WIFI, parcare privata in cadrul hotelului, piscina exterioara, centru Spa (contra cost), sala de fitness, restaurante, baruri.

 

Facilitati camere

Toate camerele au aer conditionat individual, telefon, TV satelit, acces gratuit la internet prin cablu, seif (gratuit), baie cu cada cu hidromasaj, uscator de par, mini frigider, chicineta, balcon sau terasa. Camerele Superior au 26-28 mp si capacitatea maxima de 3 persoane. Junior Suites au in plus cabina de dus, halate si papuci, cadou de bun venit, au 32-38 mp si capacitatea maxima de 3 adulti si un copil.

Sport & divertisment

Oaspetii hotelului au la dispozitie o serie de activitati in timpul zilei si seara: 2 piscine exterioare pentru adulti, 1 piscina exterioara pentru copii, volei, tenis, biliard, jocuri de societate, centru fitness, centru Spa, muzica live, un program diversificat de muzica si dansuri.   
 

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun si cina bufet. Hotelul are un restaurant bufet, un restaurant A la carte cu specific grecesc, un bar la piscina si un bar pe acoperis.

Facilitati copii

Cei mici au la dispozitie o piscina, mini club (4-12 ani), programe de animatie speciale, jocuri activitati sportive, loc de joaca.

Spa & Welness

Centrul Spa include o piscina interioara, sauna, baie de aburi, sali de masaj si ofera o gama larga de masaje, tratamente corporale si faciale, ingrijirea unghiilor si a parului. Copiii sub 16 ani au voie in piscina interioara zilnic intre 10:00-12:00 si 17:00-19:00 si numai in compania unui adult. Copiii nu au voie sa foloseasca echipamentul din sala de forta, sauna, baia cu aburi si nu au acces in zona Spa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie