Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EKIES ALL SENSES RESORT


Descriere

Scor Booking.com: 8.6 Fabulos Ekies All Senses Resort este un hotel eco-friendly si ofera acces imediat la plaja. Este recomandat cuplurilor si persoanelor care apreciaza natura. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Ekies All Senses Resort este situat in Halkidiki, intr-una din cele mai apreciate zone din Golful Vourvourou din Sithonia. Hotelul se afla la 250 de metri de plaja Karidi, la 300 de metri de plaja Vourvourou si 1,3 km de plaja Fava. Hotelul este inconjurat de insule, plaje si paduri de pini. Aeroportul din Thessaloniki se afla la 110 km de hotel.

Facilitati Hotel

Hotelul este eco-friendly, fiind construit din materiale ecologice, si ofera un bar pe plaja, restaurant cu piscina, plaja privata, centru de spa si wellness, parcare privata, acces imediat la plaja, sala de fitness, WiFi gratuit. Se poate comanda cafea direct pe plaja si se pot servi bauturi si gustari usoare. De asemenea, se pot aranja mese private pe plaja.

Facilitati camere

Camerele hotelului sunt elegante si luminoase, avand un décor minimalist. Fiecare camera are un design diferit si dispune de WiFi gratuit, seif, birou, balcon, mini-bar, saltea din material ecologic.

Spa & Wellness

Hotelul ofera tratamente holistice, tratamente de infrumusetare si sesiuni de masaj.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie