Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Bine 7.7 Booking.com Hotelul luxos se afla pe malul marii in Hanioti, cea mai cosmopolita statiune din Halkidiki. Serviciile de inalta calitate si amplasarea il recomanda celor care doresc o vacanta luxoasa si relaxanta, in acleasi timp fiind aproape de centrul plin de viata. Pe plaja cu nisip, sezlongurile si umbrelele sunt gratuite. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul se afla pe malul marii, pe o plaja cu nisip si pietricele mici, la 300 m de centrul statiunii Hanioti, pe bratul Kassandra al peninsulei Halkidiki. In centru exista o serie de magazine turistice, baruri, cafenele si restaurante, dar si un loc de joaca pentru copii si o bisericuta. Aeroportul  din Saloni se afla la cca 90 km.

Facilitati hotel

Hotelul luxos cu 86 de camere ofera: receptie 24h, seif (receptie), acces gratuit la internet WIFI in zonele publice, supravegherea copilului (la solicitare), restaurant, cafenea, club de noapte, servicii medicale (contra cost, la solicitare), lift, facilitati pentru copii, inchiriere masini, spalatorie, piscina cu portiune pentru copii, sezlonguri, prosoape si umbrele gratuite la piscina si pe plaja.

Facilitati camere

Toate camerele sunt decorate cu gust si au: baie cu cada sau dus, uscato de par, oglinda pentru machiaj, aer conditionat individual, seif electronic, minibar, TV, telefon, balcon sau terasa mobilata. Camerele duble standard au 24-26 mp si capacitate maxima de 2 persoane. Camerele duble Superior au 27-30 mp, o canapea extensibila si capacitatea maxima de 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii. Camerele Family au 35-37 mp, sunt formate din 2 incaperi despartite de  o usa glisanta si capacitatea maxima de 4 persoane, avand un pat dublu si 2 canapele. Camera Family Suite are cca 44 mp, vedere spre gradina, consta din 2 dormitoare separate si capacitatea maxima de 4 persoane. Camera Deluxe Suite are cca 60 mp, este formata dintr-un dormitor, o chicineta si un living, are baie cu cada jacuzzi si cabina de dus, 2 frigidere, 2 TV si 3 balcoane.

Sport & divertisment

Oaspetii hotelului au la dispozitie piscina, birou de inchiriere masini si biciclete, programe de animatie pentru adulti si copii, sala de fitness.

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun si cina bufet sau ultra all inclusive: mic dejun (07:00-10:00, bufet american complet). Pranz (12:30-14:30, bufet), cina (19:30-21:30, bufet si show cooking, seri tematice – italiana, ruseasca, peste si fructe de mare ), bauturi alcoolice si non alcoolice locale si unele de import. Mesele se servesc in restaurantul principal, iar la barul de la piscina, deschis intre 09:00-01:00 se servesc bauturi, sandvisuri (intre 11:00-12:00 si 15:00, 18:00), prajituri si biscuiti cu cafea (intre 15:00-18:00). Clubul de noapte (22:00-02:0) ofera karaoke si evenimente speciale. IMPORTANT: programul ultra all inclusive este intre orele 09:00-23:00. Toata consumatia de dupa orele 23:00 este contra cost.

Facilitati copii

Cei mai mici oaspeti ai hotelului au la dispozitie: miniclub (zilnic intre 10:00-21:30, cu 2 pauze), mini disco (21:00-21:30), zona speciala in piscina pentru adulti, programe speciale de animatie, meniu special in restaurant, scaune inalte in restaurant. La solicitare, se ofera patut pentru copii.

Spa & Welness

Zona de Wellness ofera coafura, manichiura si pedichiura, masaj.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie