Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Richmond Ephesus Resort


Descriere

Richmond Ephesus Resort - All Inclusive este inconjurat de pini si se află in cartierul Pamucak. Acesta are o plajă privată cu steag albastru, o piscină in aer liber, piscină interioară si parc acvatic. In toate zonele complexului se oferă acces gratuit la internet WiFi.

Camerele de la Richmond Ephesus Resort - All Inclusive oferă vedere la mare sau la grădină. Toate camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și minibar. Oaspeții au la dispoziție o cutie de valori. Băile private includ uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Restaurantul Efes oferă un meniu fix cu o gamă variată de preparate. Barul de pe plajă, Barul Sunset si Barul Amfi Tiyatro servesc băuturi răcoritoare pe tot parcursul zilei.

Centrul spa este ideal pentru relaxare și include hamam, saună, baie de aburi și o sală de sport. Alte activităti disponibile includ un teren de minifotbal, baschet, minigolf, tenis de masă, volei pe plajă si squash. De asemena, sunt disponibile și terenuri de tenis.

Proprietatea oferă parcare privată gratuită. Centrul orasului Kusadasi si orasul antic Efes se află la 15 minute de mers cu masina. Aeroportul İzmir Adnan Menderes este situat la aproximativ 70 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie