Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: La doar 50 metri de plaja, in centrul statiunii.

Descriere: Hotel Majestic ofera cazare in 241 camere duble, 13 apartamente si 8 camere family.

Camere: Camerele sunt dotate cu aer conditionat, televizor LCD (canale nationale si internationale) in toate camerele, internet wi-fi, pardoseala cu gresie, racitoare tip minibar, baie dotata cu cabina de dus sau cadita, cada in apartamente, prosoape, uscator par, uscator rufe, cosmetice personalizate la baie, pat bebe la cerere, sistem acces pe baza de cartela magnetica.


Camera dubla- cuprinde un spatiu deschis cu o suprafata de 20 mp, zona pentru dormit cu pat matrimonial (1.6m/2m) sau twin (2 paturi de 90 cm/2m), baie cu dus, alocarea se va face in functie de disponibilitatea hotelului. Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii <9 ani (neimpliniti). Recomandam achizitionarea unui pat suplimentar pentru configuratia de cazare 2 adulti si 2 copii (2-9 ani)
Camera dubla cu pat suplimentar- cuprinde un spatiu deschis cu o suprafata de 20 mp, zona pentru dormit cu pat matrimonial sau twin si un pat suplimentar, baie cu dus si alocarea se va face in functie de disponibilitatea hotelului. Capacitate maxima: 2 adulti+2 copii < 14 ani (neimpliniti) sau 3 adulti. Pentru configuratia de cazare 2 adulti si 2 copii intre 2-14 ani neimpliniti, patul suplimentar este obligatoriu.
Camera dubla family- cuprinde un spatiu deschis cu o suprafata de 25 mp, zona pentru dormit cu pat matrimonial, canapea modulara extensibila, baie cu cabina de dus, terasa spatioasa, dispuse cate una pe fiecare etaj. Capacitate maxima: 2 adulti+ 2 copii sau 3 adulti.
Apartament cu 2 camere- cuprinde un spatiu generos de 40 mp, format dintr-un living cu canapea modulara extensibila si un dormitor cu pat matrimonial, baie cu cada si vedere laterala catre mare si lacul Siutghiol. Apartamentul dispune de chicineta dotata cu plita elecrica, cana electrica, espressor si capsule de cafea, chiuveta, frigider, vesela si tacamuri. Toate apartamentele sunt situate la ultimul etaj (10) Capacitate maxima: 2 adulti+ 2 copii sau 4 adulti.


Tipuri de masa:
CAZARE+MIC DEJUN: include micul dejun- se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii. Se poae opta pentru acest pachet in perioadele 19.05-08.06.2023
CAZARE+DEMIPENSIUNE: include micul dejun si masa de pranz- se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii. Se poate opta pentru acest pachet DOAR in perioada 09.06-10.09.2023.
CAZARE+ALL INCLUSIVE: include mic dejun, pranz, cina, acces la barul de pe terasa restaurantului Majestic (amplasat in gradina de vara)- in prima zi de cazare se serveste cina, incepand cu a doua zi de cazare se servesc toate mesele si in ziua plecarii se servesc doar micul dejun si pranzul. Se poate opta pentru acest pachet DOAR Iin perioada 09.06-10.09.2023.

Program regim masa:
- mic dejun bufet suedez (8.00-10.00)
- pranz bufet suedez (13.00-15.00)
- cina bufet suedez (19.00-21.00)

Demipensiune (mic dejun+pranz+bauturi): - mic dejun bufet suedez- include apa, ceai, cafea, espresso, cappuccino, bauturi racoritoare
- pranz bufet suedez- include apa, ceai, cafea, espresso, cappuccino, bauturi racoritoare, bauturi alcoolice (bere draft, vin alb/rosu draft, lichior, vodka, whiskey). Aceste bauturi incluse pot fi servite la barul restaurantului (amplasat in gradina de vara) NUMAI in timpul programului de masa (dejun 13.00-15.00).

All inclusive (mic dejun+pranz+cina+bauturi):
- mic dejun bufet suedez- include apa, ceai, cafea, espresso, cappuccino, bauturi racoritoare
- pranz bufet suedez- include apa, ceai, cafea, espresso, cappuccino, bauturi racoritoare, bauturi alcoolice
- cina bufet suedez- include apa, ceai, cafea, espresso, cappuccino, bauturi racoritoare, bauturi alcoolice
Bauturi racoritoare incluse- sucuri acidulate draft din gama PEPSI (Pepsi, Mirinda, 7Up)
Bauturi alcoolice incluse- bere draft, vin de masa draft alb/rosu, lichior, vodka, whiskey
Baturile racoritoare si alcoolice pot fi servite in locurile special amenajate intre orele 10.00-21.00. La pachetul all inclusive cafeaua se poate servi nelimitat in timpul zilei, de la ora 10.00-21.00.

Toate mesele sunt servite sub forma de bufet (bucatarie romaneasca si internationala diversificata), incluzand produse culinare preparate live, bufet de salate, fructe si deserturi. Meniurile vor alterna astfel incat pe parcursul unui sejur turistii sa beneficieze de un meniu bogat si extrem de variat.



Servicii incluse (gratuite): parcare auto in limita locurilor disponibile, internet wi-fi in comlex, pastrarea obiectelor de valoare, depozitarea si pastrarea bagajelor, patut bebelus la cerere, muzica live si program pentru copii (programul artistic va incepe de la 1 iulie si pana la 4 septembrie), doua locuri de joaca situate atat in interiorul hotelului, cat si in exterior, acces la terenul de sport (echipamentele se asigura in limita articolelor sportive disponibile, iar utilizarea terenului se face cu prezentarea la receptie), piscina exterioara incalzita pentru adulti cu sezlong gratuit in limita disponibilului, piscina exterioara incalzita cu topogan pentru copii, umbrele, hamac gratuite la piscina in limita disponibilului, acces la aparatele de fitness de la piscina, sauna, jacuzzi, salina, trezirea clientilor la ora solicitata/comanda taxi, jocuri divertisment (sah, table, carti de joc, tenis de masa), servicii individuale de curatat haine si calcat, informatii turistice, cultural-sportive, adrese.
NOU 2023- investitii in zona de plaja si reamenajarea locului de joaca, a terasei si a gradinii de vara



Servicii optionale (contra-cost): salon de masaj la piscina, biliard, bar lobby hotel, restaurante cu specific national: Restaurant Protap, Restaurant La Dana la ceaun, Cafenea&Narghilea, inchiriere sali de conferinta

Facilitati copii (in camera cu adultii):
Infantul (0-2 ani neimpliniti) are gratuitate la serviciile de masa, si nu este considerat primul copil. Primeste patut de bebelus gratuit in limita disponibilului si numai la cerere.
Primul copil cu varsta intre 2 si 9 ani neimpliniti, insotit de 2 adulti platitori, beneficiaza de gratuitate la cazare si de masa in regimul ales de adulti (fara pat suplimentar).
Pentru cel de-al doilea copil cu varsta intre 2 si 9 ani neimpliniti se vor plati serviciile de masa 50%, iar la cazare are gratuitate cu conditia cazarii in acelasi pat cu adultii (fara pat suplimentar).
Orice copil cu varsta intre 9 si 14 ani neimpliniti se por plati serviciile de masa 50%, iar la cazare are gratuitate cu conditia cazarii in acelasi pat cu adultii doar pentru configuratia de cazare 2 adulti si 2 copil intre 9-14 ani neimpliniti (fara pat suplimentar). Pentru configuratia de cazare 2 adulti si 2 copii intre 9-14 ani neimpliniti , patul suplimentar este obligatoriu.
Copiii peste 14 ani sunt coniderati adulti si se vor plati serviciile de masa 100%, iar la cazare patul suplimentar este obligatoriu.

Alte info:
- cazarea se va face pe baza unui act de identitate (inclusiv pentru copii) si a completarii fisei de turist la receptie
- alocarea camerelor se face in functie de disponibilitatea hotelului din ziua check-in-ului. Din acest motiv nu putem garanta un anumit etaj, camere alaturate sau situate intr-un anumit sector al hotelului. Solicitarile de acest gen sunt considerate preferinte ale turistilor pe care incercam sa le satisfacemi n limita disponibilitatilor, fiind exclusa insa garantarea- ora check-in 18.00, ora check-out 12.00
- este obligatoriu purtarea bratarilor primite la check-in pentru a beneficia de serviciile comandate
- copii intre 2-9 ani (neimpliniti) vor primi la check-in o bratara identica cu cea a parintilor
- vor beneficia de serviciile oferite doar persoanele declarate
- hotelul nu percepe taxa pentru parcare si nici nu retine locuri pentru turisti
- plaja este un serviciu externalizat, turistii locatiei beneficiaza de un tarif preferential de 20 lei/zi/persoana

Accesul cu animale: Accesul in hotel cu animale de companie nu este permis.



Atractii in zona: Insula Ovidiu, Telegondola, pasarela pietonala,
promenada

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie