Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Hotel Balea din Neptun este amplasat in partea de Nord a statiunii, in apropierea Hotelului Doina la 5 minute de Gara Neptun. Atat hotelul cat sirestaurantul sunt imprejmuite de pomi ce asigura suficienta umbrain zilele toride de vara, dar si o zona de a la carte la restaurant undeva asteptam in serile de vara. Hotelul are 190 camere impartite pe5 nivele, este dotat cu 2 lifturi, iar camerele de la etaje sunt dotate cubalcoane. Toate camerele au bai proprii. Hotelul are o parte din camere renovate in 2019, cu bai si camere refacute cu standarde de 2*. Hotelul dispune de parcare proprie acoperita si restaurant a la carte.

Camerele duble(twin) 2 **superior in corp A - 190 camere clasificate la categoria2 stele , mobilier clasic reconditionat, televizoare LED, racitoaretip minibar, AC. Baile sunt renovate.
Patul suplimentar se solicita la receptie este 50 lei/zi si se confirma in limitadisponibilitatii. Toate camerele sunt la etaj si au balcon.


Dotari:
- toatecamerele au baie proprie, televizor, frigider minibar.
- camerelemodernizate au aer conditionat, tv LED, minibar nou, baie modernizata.
- in toatecamerele s-au schimbat saltelele, lenjeria si prosoapele.
Restaurantuleste deschis si are o terasa cu vedere la strada principala. Se pot servi toatemesel, meniu european cu servire a la carte.

Toate camerele hotelului sunt duble. Acestea au 2 paturisimple care sunt lipite, in majoritatea camerelor rezultand un pat de 1,8 mlatime.
In aceste camere exista posibilitatea de a monta un pat suplimentar culungimea de 1,2 m, pentru copil.
Intr-o camera se pot caza 2 adulti si un copil inpaturile lipite, iar al doilea copil in patul suplimentar.
Va informam ca incepand cu anul2021, s-a instituit taxa speciala de statiune in valoare de 5 lei/persoana/zi,taxa care se va incasa la receptia structurilor de cazare turisticaclasificata, de la persoanele care beneficiaza de serviciile de cazare ( persoanelepeste 18 ani ). Taxa constituie venit cu destinatie speciala , fiindutilizata pentru dezvoltarea infrasctucturii turistice si de intretinere adestinatiei turistice Mangalia si punerea in valoare a patrimoniului turisticdin Mangalia si statiunile aferente.
Va rugam sa informati toti turisti care au achizitionat, sau vor achizitiona,servicii la Hotel 2D resort & spa pentru a nu le creea neplaceriacestora in momentul cazarii.




ANIMALELEDE COMPANIE SE CAZEAZA GRATIS



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.