Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul este situat pe marginea lacului din Poiana Brasov, cea mai cunoscuta statiune din Romania, si ofera o priveliste unica asupra zonei montane.

Cladirea impunatoare ofera o panorama unica spre partia de schi de pe muntele Postavarul. Structurile unui complex turistic de lux, hotel, restaurant cu terasa pe lac, sali de conferinta, parcare pazita se integreza perfect in peisajul montan.

Hotel Aurelius este un simbol al statiunii combinand eleganta cu sportul si bucuria gustului preparatelor bucatariei traditionale si internationale.

Complexul arhitectonic, realizat in anul 2006, aduce rafinamentul si nobletea caracteristice Alpilor Tirolezi pe malul lacului Miorita din statiunea Poiana Brasov (1030 metri altitudine).

Spatiile de cazare sunt mari si luminoase, mobilate luxurios, in stilul 'Imparatul Romanilor', iar arhitectura interioara este foarte variata.

Hotel Aurelius pune la dispozitia aspetilor sai 208 locuri de cazare, in 89 de camere dotate cu baie proprie, aer conditionat, cablu TV, telefon, radio, minibar.
Dotari: halate de baie, kit de igiena complet, papuci, seif, uscator de par.

Camere superior: suprafata de 60 mp, dotate cu pat king size;

Camere duble deluxe: suparafata de 80 mp, dotate cu 2 paturi Queen Size;

Camere duble executive: suprafata de 100 mp, dotate cu 2 paturi Queen Size;

Apartament premier: cu un living room si 1 dormitor cu 2 paturi Queen Size; suprafata: 160 mp

Apartament deluxe: cu living room, 2 dormitoare si 2 bai, 1 sauna umeda. Suprafata: 200 mp.

sala de conferinta, jacuzzi, sauna, sala de intretinere / sport:

Renovat si decorat in stilul 'Imparatul Romanilor', restaurantul are 350 de locuri si ofera posibilitati de amenajare pentru servirea mesei, pentru spectacole sau conferinte.

Salonul Miorita are o capacitate de 300 de locuri dispuse pe 2 niveluri, unite printr-o scara de acces, ideal pentru a admira locul luminat de razele diminetii in timp ce savurati micul dejun. Oferta culinara imbina cele mai bune traditii locale cu rafinamentul bucatariei internationale.

Facilitati: sala de conferinte, jacuzzi, sauna, sala de intretinere / sport
Servicii gratuite: internet, parcare, receptie deschisa non-stop, camera de bagaje
Servicii cu plata: room service, pranz la pachet, serviciu de transfer, spalatorie, serviciu de calcatorie, fax / copiator.

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Atractii in zona: Piata Sfatului din Brasov, Biserica Neagra din Brasov, Poarta Schei, Turnul Negru, Poarta Ecaterinei

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie