Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul KORINA 3* este situat in Skala Potamia, la aproximativ 1 km de centrul orasului, 450 m departare de plaja Golden Beach si 12 km de portul Limenas. Turistii se pot bucura de o multime de restaurante, baruri, centre de divertisment si cumparaturi amlasate in apropierea hotelului. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul KORINA 3*  este situat in Skala Potamia, la aproximativ 1 km de centrul orasului, 450m departare de plaja Golden Beach si 12km de portul Limenas. Hotelul a fost renovat partial in anul 2011-2012 si este deschis din luna mai pana in luna octombrie.

Facilitati hotel

 Hotelul dispune de 41 camere, receptie 24h, lift, parcare, piscina pentru adulti si copii, bar la piscina, sezlonguri si umbrele la piscina, terasa cu ecran de proiectie, teren de tenis, teren de baschet, restaurant, loc de joaca, sala de jocuri.

Facilitati camere

Camerele hotelului sunt prevazute cu aer conditionat / incalzire, TV LCD -satelit,  uscator de par, baie proprie, seif (gratuit), conexiune internet, telefon. Tipuri de camere:  30 camere duble standard,  5  camere superioare, 6 Junior Suite.

Sport & divertisment

Turistii isi pot petrece timpul liber in cadrul hotelului prin intermediul uratoarelor facilitati: masa de biliard, masa de ping-pong; plaja publica cu nisip,  umbrelele si sezlongurile sunt gratuite (cu consumatie la bar).

Drinks & Food

Hotelul pune la dispozitia turistilor un restaurant principal ce serveste mic dejun tip bufet.

Facilitati copii

Copii au la dispozitie gradina cu loc de joaca, piscina pentru copii, incalzitor de sticle, termometru, ursuleti de plus, paturi pentru copii si halate de baie pentru copii.

Spa & Welness

Hotelul dispune serviciu de manichiura si pedichiura ( la cerere).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie