Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Fabulos 8.9 Booking.com Complexul de bungalow-uri construite in stil traditional, din piatra si lemn, inconjurat de pini si gradini cu plante mediteraneene, se intinde pe o suprafata de 14 hectare pana la plaja cu nisip fin a unui golf retras. Portul Limenas este la numai 1.6 km distanta. Amplasarea si facilitatile oferite de hotel il recomanda familiilor cu copii si celor care doresc o vacanta linistita, intr-un peisaj de vis. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul este situat in Golful Makryammos, pe malul marii, langa o plaja cu nisip fin si intrare lina in apa. Pe plaja sezlongurile si umbrelele sunt contra cost. In apropiere exista cateva magazine. Portul Limenas este la 1.6 km distanta.

Facilitati hotel

Hotelul are receptie 24h, camera pentru bagaje, parcare, spalatorie, servicii medicale, inchiriere masini, magazin de suveniruri, minimarket, acces gratuit la internet WIFI in zonele publice, restaurant, taverna, baruri, piscina exterioara pentru adulti si copii cu sezlonguri si umbrele gratuite, facilitati pentru copii, sala comuna cu TV, tenis de masa, baschet, volei pe plaja, drumetii. Sunt acceptate animalele de companie la solicitare, fara costuri suplimentare.

Facilitati camere

Toate cele 206 camere au TV satelit, seif electronic, telefon, frigider, aer conditionat individual, baie cu cada sau dus, uscator de par, terasa mobilata. Camerele duble au 20 mp, sunt la 100-300 m de plaja, au vedere spre mare si capacitate maxima de 3 persoane. Camerele duble cu paturi supraetajate au 25-30 mp si capacitatea maxima de 2 adulti si 2 copii. Camerele duble Superior au 20 mp, sunt la 100-150 m de plaja si au capacitatea maxima de 3 persoane. Camerele duble Deluxe au 24 mp, balcon cu vedere spre mare, sunt la 50-100 m de plaja si au capacitatea maxima de 3 persoane. In plus fata de celelalte tipuri de camera au acces gratuit la internet WIFI, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, prosoape pentru plaja, o umbrela si 2 sezlonguri gratuite pe plaja. Patutul pentru copii se achita la receptie.

Sport si divertisment

Oaspetii hotelului au la dispozitie piscina exterioara, inchiriere biciclete, tenis de masa, biliard, teren de tenis, volei pe plaja, teren de baschet, drumetii, sala comuna cu TV.

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun (07:00-10:00) si cina (18:30-21:00) bufet in restaurantul principal. Pe plaja exista o taverna cu specific mediteranean deschisa pentru pranz (13:00-17:00) si cina (20:30-22:30). Hotelul mai are un cafe-bar (09:00-01:00), un bar pe plaja (10:00-18:00), un bar la piscina (10:00-18:00) si un bar care ofera o vedere de 360⁰ asupra golfului Makryammos (18:00-01:00).

Facilitati copii

Cei mai mici oaspeti ai hotelului au la dispozitie o piscina, loc de joaca, miniclub (4-12 ani), programe de animatie. In restaurant exista scaune inalte.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie