Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALEXANDROS APARTMENTS


Descriere

Hotelul este situat in statiunea Agia Marina la 150 m de plaja si la 10 km de orasul Chania. Are in apropiere numeroase magazine si taverne. Pentru mic dejun si cina turistii vor merge la restaurantul hotelului Marika 3* Nota: Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul se afla la doar 8 km de centrul orasului Chania. Distanta pana la plaja cu nisip este de aproximativ 150 de metri.

Facilitati Hotel

Acest complex de apartamente are in dorare studiouri si apartamente si o mica curte interioara.

Facilitati Camere

Alexandros Apartaments dispune de studiouri si apartamente dotate cu: baie cu dus, TV, telefon, aer conditionat (contra cost), frigider, chicineta utilata, seif (contra cost), balcon sau terasa.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie