Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Studiourile Sarlot situate în populara stațiune turistică din Bali (la aproximativ 2 km de „autostrada” de coastă) și la aproximativ 50 m de plajă, cu o intrare treptată în mare. Complexul este format din mai multe clădiri care includ o cafenea, o mică piață și un magazin de suveniruri, care aparțin proprietarului. Majoritatea studiourilor au vedere la mare și la stațiunea din apropiere.

Localizare
Studiourile Sarlot situate în populara stațiune turistică din Bali (la aproximativ 2 km de „autostrada” de coastă) și la aproximativ 50 m de plajă, cu o intrare treptată în mare.

Facilitati Hotel
Complexul este format din mai multe clădiri care includ o cafenea, o mică piață și un magazin de suveniruri, care aparțin proprietarului. Complexul include, de asemenea, o terasă la soare.

Facilitati Camere
Majoritatea studiourilor au vedere la mare și la stațiunea din apropiere. Studiourile sunt echipate simplu, au o baie cu duș, uscător de păr, aer condiționat (inclus în preț), TV, bucătărie cu echipament de bază, frigider, balcon sau terasă cu vedere la grădină sau la mare. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie