Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOLIDAY INN EXPRESS DUBAI INTERNET CITY


Descriere

Bine 7.9 Booking.com Holiday Inn Express Dubai Internet City este un hotel din centrul zonei Knowledge Village din Dubai, la doar câteva minute de Dubai Marina și de Jumeirah Beach. Se afla la doar câteva minute de Dubai Internet City și Media City, fiind la 30 de minute de mers cu taxiul de Aeroportul Internațional Dubai. Hotelul găzduiește sala Great Room a restaurantului unde micul dejun este servit în fiecare dimineață, iar turiștii se pot relaxa apoi la centrul de fitness al proprietății. Fiind aproape de Madinat Jumeirah, Dubai Marina și Palm Jumeirah, hotelul oferă oaspeților săi posibilitatea de a alege între cumpărături, restaurante, divertisment și plaje.

Localizare

Holiday Inn Express Dubai Internet City este localizat strategic în TECOM (Internet City, Media City și Knowledge Village), o locație perfectă pentru cei care vizitează Eye of Dubai și aproape de Jebel Ali Port Free Zone. Fiind aproape de cele mai mari mall-uri din Dubai, Madinat Jumeirah, Dubai Marina și Palm Jumeirah, hotelul oferă oaspeților săi posibilitatea de a alege între cumpărături, restaurante, divertisment și plaje.

Facilitati hotel

Hotelul are un restaurant ce cuprinde sala Great Room, unde micul dejun este servit în fiecare dimineață, iar turiștii se pot relaxa apoi la centrul de fitness al proprietății. Centrul este dotat cu bandă de alergare, aparate eliptice, biciclete staționare și greutăți libere.

https://www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/gb/en/dubai/dxbic/hoteldetail/amenities

Facilitati camere

Camerele hotelului au un design modern și sunt dotate cu aer condiționat. Au paturi duble sau twin, acces gratuit la internet de mare viteză, un televizor LED cu ecran plat și un birou bine iluminat. De asemenea, se găsesc aparate de preparare a ceaiului/cafelei în toate camerele.

https://www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/gb/en/dubai/dxbic/hoteldetail/rooms

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.