Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Signature Hotel Al Barsha


Descriere

Hotelul Signature este situat în Al Barsha şi oferă unităţi de cazare moderne. Acesta pune la dispoziţia oaspeţilor acces gratuit la internet WiFi în camere şi un centru de fitness. Mall of the Emirates este la 5 minute de mers pe jos, iar staţia de metrou Sharaf DG este la 400 de metri. Booking Bine 7.7

Localizare

Hotelul este situat la 20 de minute de mers cu maşina de Burj Khalifa şi de Dubai Mall. Aeroportul Internaţional Dubai se află la 22 km.

Facilitati Hotel

Hotelul Signature oferă o recepţie deschisă nonstop, un bar şi o terasă. Printre alte facilităţi oferite de proprietate se numără un serviciu de livrare de produse alimentare, un lounge comun şi un serviciu de bilete. Proprietatea oferă parcare gratuită.Acesta pune la dispoziţia oaspeţilor acces gratuit la internet WiFi în camere şi un centru de fitness. Mall of the Emirates este la 5 minute de mers pe jos, iar staţia de metrou Sharaf DG este la 400 de metri.

Facilitati Camere

Toate camerele includ aer condiţionat, minibar şi TV cu ecran plat. Baia privată are duş, cadă şi uscător de păr. Camerele oferă vedere la oraş. Printre facilităţile suplimentare se numără canale prin satelit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.