Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Situat in Hurghada la o distanță de 25m de plaja privată de nisip, la 100 m de cele mai apropiate magazine, la 500 de restaurante și baruri ți la 27 km de aeroport.

Facilități hotel: recepție 24h, lobby, 3 restaurante, 4 baruri, 2 piscine exterioare, o piscină pentru copii, umbrele și șezlonguri la piscină, biliard, tenis de masă, fitness și aerobic, programe de divertisment, loc de joacă pentru copii, mini club

Facilități contra cost: seif, coafor, mini market, wi-fi, servicii medicale, room service, spălătorie, proceduri Spa, baie de aburi, hamam, jacuzzi,

Facilități camere: pat matrimonial sau 2 paturi twin, balcon sau terasă (exceptie camerele Club Room sau Economy), aer condiționat/incălzire, fierbător de apă, Internet (contra cost), TV satelit.

Nota!

Minamark Beach Resort efectuează lucrări de intreținere in zona camerelor Premium. Se instalează gresie la etajul 02 (in apropierea recepției) unde există restaurantul 02. Al 2-lea restaurant este de obicei folosit doar in perioadele de varf cand restaurantul principal este plin. Restaurantul al doilea de la etajul al doilea nu va putea fi folosit. Lucrarile sunt estimate a dura pana la 29.02.2024.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie