Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOFITEL L'IMPERIAL RESORT & SPA

Descriere

Situat de-a lungul coastei vestice protejate a acestui paradis tropical, Sofitel Mauritius L'Impérial Resort & Spa îi încântă pe toți cei care poposesc aici. Este un loc magic, unde grădinile luxuriante se revarsă pe nisipul zaharat și apoi pe marea placidă - un refugiu atemporal onorat de arta de a trăi franceză și de vivacitatea mauritiană. Hotelul este pozitionat într-o grădină tropicală cu vedere la Oceanul Indian, la 4 km de Flic en Flac.
Localizare

Sofitel L'Imperial este la mai puţin de 1 oră de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional Sir Seewoosagur Ramgoolam. Oaspeţii au la dispoziţie locuri de parcare gratuite.

Facilitati hotel

Complexul L'Imperial include câteva restaurante gourmet care servesc preparate din bucătăria franceză cu influenţe internaţionale. Oaspeţii se pot bucura de cine la lumina lumânărilor în grădini sau chiar pe plajă.

Oaspeţii se pot relaxa în centrul spa în stil asiatic So sau se pot bucura de lecţii de scufundări sau windsurfing. Clubul de golf Paradis se află la 30 de minute de mers cu maşina de acest complex elegant.

Facilitati camera

Cu o arhitectură în stil asiatic, toate camerele şi suitele complexului Sofitel L'Imperial au TV cu ecran plat, baie în plan deschis şi vedere la mare. Unele unităţi oferă o terasă privată, perfectă pentru a admira asfinţitul.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.