Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Al Baleed Resort Salalah by Anantara


Descriere

LOCALIZARE


Al Baleed Resort Salalah by Anantara se afla in orasul Salalah; la 100m de plaja. Localizat pe coasta de sud a regiunii Dhofar la doar 7,5km de Sultan Qaboos Mosque si la aproape 17,4km de Sahalnoot Valley. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Salalah la aproximativ 19,7km distanta.

FACILITATI

Acest hotel pune la dispozitie 3 restaurante si 1 bar.
Hotelul este situat la aproape 100m de plaja.
Hotelul ofera o piscina infinity de 44m lungime
Bucura-te de spa-ul hotelului care ofera o varietate mare de masaje si tratamente de relaxare si infrumusetare, hammam.
Hotelul pune la dispozitie o sala de fitness complet echipata.
Al Baleed Resort Salalah by Anantara pune la dispozitie un Kids and Teens Clubs - la clubul pentru copii se organizeaza diferite activitati distractive si educative; la clubul adolescentilor exista jocuri de care acestia se pot bucura cum ar fi: foosball, hockey de masa, biliard.
Acest hotel ofera sali pentru conferinte sau evenimente. Acestea sunt: Al Hosn Ballroom cu capacitatea maxima de 100 de persoane, Safar Boardroom cu capacitatea maxima de 15 persoane, Pool Terrace - perfecta pentru cocktail sau banchet in aer liber are capacitate maxima de 200 - 250 de persoane.

RESTAURANT

Hotelul ofera 3 restaurante si 1 bar cu specific local sau international. Bauturi reci, calde, cu alcool sau fara pot fi servite in restaurantele si barurile hotelului.

Sakalan - Acest restaurant ofera preparate cu specific international. In noptile tematice ofera servire tip bufet cu preparate arabe autentice, specialitati indiene si occidentale contemporane
Mekong - Bucurati-va de descoperira aromelor si a preparatelor din Thailanda, China si Vietnam savurand retete vechi si surprize regionale.
Al Mina Restaurant & Bar - Pranz cu preparate clasice italiene, grecesti si spaniole; fiecare preparat este din cele mai bune ingrediente de sezon si fructe de mare proaspete.

CAMERE

Al Baleed Resort Salalah by Anantara ofera 136 de camera si vile spatioase, amenajate elegant. Toate camerele dispun de: balcon sau terasa, Wi-Fim televizor, aparat pentru prepararea ceaiului sau a cafelei, un pat kink size sau 2 paturi twin size.

Deluxe Room - Aceasta camera ofera o suprafata de 53m2 si are capacitate maxima de 3 adulti.
Deluxe Sunset View Room - Aceasta camera ofera o suprafata de 53m2 si are capacitate maxima de 3 adulti.
Deluxe Sea View Room - Aceasta camera ofera o suprafata de 53m2 si are capacitate maxima de 3 adulti.
Junior Suite - Aceasta camera ofera o suprafata de 91m2 si are capacitate maxima de 3 adulti.
One Bedroom Garden View Villa - Aceasta vila ofera o suprafata de 176m2 si are capacitate maxima de 3 adulti.
One Bedroom Lagoon View Villa - Aceasta vila ofera o suprafata de 176m2 si are capacitate maxima de 3 adulti.
One Bedroom Beach Villa - Aceasta vila are o suprafata de 176m2 si are capacitate maxima de 3 adulti. Ea pune la dispozitie o terasa cu acces direct la la plaja.
One Bedroom Garden View Pool Villa - Aceasta vila are o suprafata de 176m2 si are capacitate maxima de 3 adulti. Aceasta pune la dispozitie o piscina privata.
One Bedroom Lagoon View Pool Villa - Aceasta vila are o suprafata de 176m2 si are capacitate maxima de 3 adulti. Aceasta pune la dispozitie o piscina privata.
One Bedroom Beach Pool Villa - Aceasta vila are o suprafata de 176m2 si are capacitate maxima de 3 adulti. Aceasta pune la dispozitie o piscina privata si acces direct la la plaja.
Two Bedroom Garden View Pool Villa - Aceasta vila are o suprafata de 240m2 si are capacitate maxima de 6 adulti. Aceasta pune la dispozitie o piscina privata.
Three Bedroom Royal Beach Pool Villa - Aceasta vila are o suprafata de 630m2 si are capacitate maxima de 9 adulti. Aceasta pune la dispozitie o piscina privata.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.



ATENTIE!!!
Cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Oman PENTRU MAXIM 14 zile NU au nevoie de viza de intrare!
Cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Oman PENTRU MAI MULT DE 14 zile ( APLICABIL DOAR PENTRU SEJURURILE DE 14 NOPTI ) au nevoie de viza de intrare, obtinuta inainte de plecare, indiferent de scopul calatoriei, daca detin pasapoarte simple/simple electronice, cu o valabilitate de minim 6 luni de la momentul intrarii in acest stat.
Viza este valabila 30 zile de la momentul emiterii si se obtine pe cont propriu!
Taxa de viza este de aproximativ 50 euro/persoana si se achita online cu cardul in momentul aplicarii pentru viza!
Cetatenii romani pot aplica pentru viza online, accesand linkul https://evisa.rop.gov.om .
Detalii privind aplicatia de viza: TIPUL DE VIZA selectat - 26B Tourist Visit Visa.
Documente necesare de incarcat in aplicatia de viza:
- Copie pasaport - poate fi in format PDF, JPEG, PNG;
- Poza tip pasaport - in format JPEG ( dimensiunea de maximum 512 KB ) cu urmatoarele specificatii: facuta in ultimele 6 luni, poza frontala pe fundal alb, fara accesorii precum palarie, sapca, esarfa, ochelari.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie